Youtube finder!


Hittade dessa tjejer på youtube, texten är skriven av båda två och musiken hittades på youtube.
Riktigt bra!
(kan dock säga att jag är släkt med dom XD men tyckte att dom skulle få lite publisitet haha XD även om det kanske inte är så många som läser min bogg...än)
Lyssna på den, den är riktigt bra, och det säger jag...som egentligen inte gillar den musikstilen...Det är så värt 2 minuter av ditt liv! :)
-E

In Time


In the future people stop aging at 25 and must work to buy themselves more time, but when a young man finds himself with more time than he can imagine he must run from the corrupt police force to save his life.

Amanda Seyfried och Justin Timberlake samarbetar i denna film, som handlar om att leva länge eller dö ung. Jag tycker denna film verkar riktigt spännande. Så för mig är den ett måste att se, vad tycker ni? Dela gärna med er om vad ni tycker!

Kolla in trailern här
-E

Puss in Boots

A story about the events leading up to the sword fighting cat's meeting with Shrek and his friends.


Så himla söt!
-E

Tucker and Dale vs. Evil


Tucker & Dale are on vacation at their dilapidated mountain cabin when they are attacked by a group of preppy college kids.

En helt underbart rolig film måste jag bara säga! Ett måste att se!
Den går i två olika genrer, horror and comedy...och jag tycker den är heeeelt UNDERBAR!!! Dale är så himla söt! se den och säg vad ni tycker :P
-E

Fel på bloggen!

Har haft något seriöst fel på min blogg de senaste veckorna :S
Så har inte kunnat uppdatera förrens nu!
Och som ett litet + i kanten så har jag skaffat mig en ny design :)
(den går att hitta här )
-E

Tom Andrews


Tom Andrews är en 16 årig kille från England som blev signad av självaste Ellen DeGeneres. Hon har ju startat ett eget skivbolag som heter Eleveneleven. Hon har totalt signat 2 st, den första var Greyson Chance, som gjorde en piano cover av en Lady Gaga låt. Och nu Tom Andrews. Båda dessa killar har, enligt min mening, stor potesial att bli något stort. Och jag tycker det är otroligt generöst av henne att hitta random människor och ge dom en chans.
Denna låten, den är helt otroligt underbar!
Lyssna på den, sprid den vidare!
Ni kan följa han på hans youtube account "tomandrewsmusic" och även twitter "tomandrewsmusic"!
-E

Min profilbild

Här kan det vara lämpligt att skriva något informativt om sig själv och lite vad bloggen handlar om!

RSS 2.0