Planet of the Apes

An astronaut lands on a planet inhabited by human-like apes, who rule the planet with an iron fist.

Seg i början, bättre mot mitten och värdelös i slutet!
Men den var ändå bra och spännande på något sätt...men blev riktigt besviken på slutet!
Det känns som om det ska komma en uppföljare, men då borde det väl ha gjort det vid det här laget?
"Rise of the Planet of the Apes" är väl ingen uppföljare ? Eller har jag missat något nu?
Men i alla fall, den är riktigt bra gjord och helt klart värd att se :)
-E

Rio

When Blu, a domesticated macaw from small-town Minnesota, meets the fiercely independent Jewel, he takes off on an adventure to Rio de Janeiro with this bird of his dreams.

En väldigt söt film måste jag säga! Inte en av de bästa animerade filmerna ever, men den var faktiskt inte dålig. Så jag kan lätt tänka mig att se den igen!
Några kända röster som är med i den engelsk språkiga versionen är: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Leslie Mann, Wanda Sykes och Jane Lynch!
-E

Låt tips!

Soundtracket från den nya animerade filmen RIO!
Taio Cruz har aldrig vart någon favorit på min sida, men jag ÄLSKAR verkligen denna låten...kunde texten efter typ 5 gånger! Haha

-E

Red Riding Hood

Set in a medieval village that is haunted by a werewolf, a young girl falls for an orphaned woodcutter, much to her family's displeasure.

Jag trodde faktiskt att filmen skulle vara MYCKET sämre än vad den var! Jag tyckte faktiskt att den var väldigt bra, den hade "action" scener, romantik och den var lite små "läskig"! Den var helt klart värd att se!
Så har ni inte sett den kan jag rekkomendera den, bra tidsfördriv en regning och kall höstdag kanske?
Haha, ja :)
-E

Låt tips!

Tänkte bara säga att denna låten av Dead By April är grymt bra!
Har man väl börjat lyssna på den så kan man inte sluta, så har ni inte hört den så kan jag starkt rekommendera den för er! Super bra band...om man gillar denna sortens musik vill säga :)
-E

Bad Teacher


A comedy centered around a foul-mouthed, junior high teacher who, after being dumped by her sugar daddy, begins to woo a colleague -- a move that pits her against a well-loved teacher.

Såg denna filmen igår, den var ganska okej. Det hände inte så mycket i filmen...vilket var en stor besvikelse! Hade faktiskt förväntat mig mer från filmen. Så på en skala 1-10, ger jag den en 6, för den var ju helt klart seevärd, med tanke på att Justin Timberlake är med i den :P
-E

Min profilbild

Här kan det vara lämpligt att skriva något informativt om sig själv och lite vad bloggen handlar om!

RSS 2.0